Boekingen

Helene Fischer Tribute:
Sag mal spürst du das? Geniet van een betoverende muzikale reis met de sprankelende klanken van Helene Fischer!

Wilt u uw evenement een Duitse touch geven? Zoek niet verder! Peggy neemt u graag mee op een magische 30-minuten durende reis vol energie, passie en emotie. Met een mix van Helene Fischer’s grootste hits, waaronder Atemlos durch die Nacht, Und Morgenfruh Kuss Ich Dich Wach, Herzbeben en nog veel meer belooft het een optreden te worden vol meeslepende melodieën en onvergetelijke momenten!

Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, bruiloft, jubileum of een andere speciale gelegenheid.. Met een Helene Fischer Tribute-optreden zal het publiek uit hun dak gaan met de geliefde nummers van deze iconische Duitse zangeres.

Aarzel niet langer en geef uw evenement een schitterende glans met de sfeervolle en gepassioneerde klanken van Helene Fischer. Neem vandaag nog contact op om uw boeking te maken en samen een onvergetelijke ervaring te creëren!


Oktoberfest:
Bent u op zoek naar een onvergetelijke viering in de traditionele sfeer van het Oktoberfest? Dit optreden van 30 minuten is speciaal samengesteld om uw publiek te betoveren met een opzwepende mix van alle grote Oktoberfest-hits. Denk hierbij aan onvergetelijke nummers zoals “Atemlos,” “Ein Stern,” “Die immer lacht,” “Himmelblaue Augen,” en nog veel meer!

En wat betreft de kleding? Uiteraard geheel in stijl in de traditionele en elegante klederdracht, het ‘dirndl’ kostuum. Waarmee de authentieke sfeer van het Oktoberfest compleet word gemaakt!

Boek nu en laat uw Oktoberfest sprankelen met de meeslepende Duitse muziek en traditionele kleding. Neem vandaag nog contact op om uw boeking te maken.


Après-ski / Carnaval:
Of het nu na het skiën een onvergetelijke Après-ski avond moet gaan worden of een bruisend Carnaval-feest, dit is het perfecte optreden voor u! Een energiek optreden van 30 minuten om uw publiek helemaal in de feeststemming te brengen.

De setlist omvat een onweerstaanbare mix van alle grote Après-ski-hits, zoals “Schultenbrau”, “Take Me Home, Country Roads,” “Hutje op de hei,” en nog veel meer! Het publiek zal uit volle borst meezingen en dansen op de meest aanstekelijke melodieën.

En dat is nog niet alles! Voor de liefhebbers van carnaval, trakteren we u graag op een geweldige selectie van de grootste carnavalhits, waaronder “Leef,” “Jij Krijgt Die Lach Niet Van Mijn Gezicht,” “Sex Met Die Kale,” en vele andere feestelijke nummers. U word meegenomen in een wervelende ervaring vol vrolijkheid en enthousiasme!

Het maakt niet uit waar het optreden is.. Of het nu met de voeten in de sneeuw is, met een ski-jas aan en een warm drankje in de hand of in een feesttent met een kleurrijk en feestelijk carnavalspekske. Alles word aangepast aan de omgeving, wat zorgt voor een onvergetelijke ervaring, waar dan ook!

Aarzel niet langer en geef uw evenement die extra sprankeling. Neem vandaag nog contact op om uw boeking te maken.


Allround:
Of het nu tijd is voor een bruiloft, bedrijfsfeest, jubileum, pleinfeest, festival of welk ander feest dan ook.. Peggy heeft altijd het perfecte optreden voor u! Met een extreem ruim repertoire en een energiek optreden van 30 minuten, zorgen we ervoor dat uw publiek helemaal in de feeststemming komt!

De setlist wordt volledig aangepast aan uw feest. Of het nu Nederlandstalige meezingers zijn waar iedereen uit volle borst op kan meezingen, of disco-hits van welke jaren dan ook (80’s, 90’s, 00’s), pop of country muziek – Er is voor ieder wat wils! 100% feestgarantie! Er word gezorgd dat iedereen op de dansvloer staat en geniet van de onvergetelijke avond.

Neem vandaag nog contact op om uw boeking te maken. Let’s party!Voor Info en Boekingen :

ITB Entertainment Group B.V.
 info@itb-entertainment.com
‘s-Hertogenbosch +31 (0) 73 644 0773 
Amsterdam +31 (0) 20 497 0391 
Turnhout +32 (0) 14 439 496