Wie is Peggy Mays ?

Peggy Mays is een zangeres in hart en nieren, geboren en getogen in het prachtige Nijmegen. Al sinds een jonge leeftijd is ze gepassioneerd bezig met optreden en zingen. Haar veelzijdige achtergrond heeft ervoor gezorgd dat ze zich heeft ontwikkeld tot een allround artieste, met de mogelijkheid om verschillende acts en optredens aan te bieden.

Met haar warme stemgeluid weet Peggy diverse genres moeiteloos te vertolken. Of het nu gaat om het gevoelige levenslied in een gezellige bruine kroeg, opzwepende Duitse Schlagers voor het Oktoberfest of up-tempo muziek van zowel vroeger als nu; Peggy brengt altijd 100% feestgarantie met zich mee.

Haar doorbraak kwam in 2008, toen ze de finale bereikte van de talentenjacht Sterren.nl Academy. Niet lang daarna, op 17 november 2008, bracht ze haar eerste single uit met de titel “De liefde van mijn leven”, geschreven en geproduceerd door Edwin van Hoevelaak. Haar talent viel op, en twee jaar later kreeg ze de kans om deel te nemen aan het Nationaal Songfestival. Hier vertolkte ze het door niemand minder dan Pierre Kartner geschreven nummer “Ik ben verliefd (sha-la-lie)”.

In 2013 maakte Peggy Mays haar opwachting in het tv-programma “Bloed, Zweet en Tranen”. Haar karakteristieke stem en bevlogen optredens wonnen al snel de harten van het publiek. Hoewel ze niet als winnaar uit de bus kwam, betekende het programma een belangrijke mijlpaal in haar carrière.

Maar Peggy’s muzikale reis ging verder dan wedstrijden en optredens op grote podia. Ook vandaag de dag blijft ze bezig met het uitbrengen van muziek. Zo heeft ze haar eigen YouTube-kanaal, waar ze regelmatig covers plaatst die door haar unieke stijl een eigen twist krijgen. Daarnaast werkt ze hard aan haar eigen nieuwe muziek, waarbij ze haar fans steeds weer weet te verrassen met frisse en meeslepende nummers.

Peggy Mays is niet alleen een talentvolle zangeres, maar ook een artieste die haar passie voor muziek in alles uitstraalt. Haar liefde voor het vak en haar betrokkenheid bij haar publiek maken haar een geliefde en gewaardeerde persoonlijkheid in de Nederlandse muziekscene. Met een veelbelovende toekomst voor zich, blijft Peggy Mays ongetwijfeld nog vele harten veroveren met haar prachtige stem en indrukwekkende optredens